De eerste vlucht waar het om de punten gaat. Nou dan beginnen we het seizoen met een 6e plaats in de vereniging. De 636 kwam uit het noorden en vloog prachtig in een keer op de klep. Geen seconde verloren, behalve dan dat hij eerst te ver heeft gevlogen. Dat doen mijn duiven helaas veel vaker. Eerst even bij de Waddenzee kijken en dan pas naar de baas.

Maar goed, hij was er om 09:13 uur. Daarna duurde het wel 10 minuten voordat de volgende kwam. Ik heb geen idee hoe dat kan. Ja de start was misschien niet al te best want ik werd zelf pas wakker om 08:50 uur. Dan is herbeleven heel snel uit bed en de klok aansluiten. Ik had er negen in de prijzen en ben dus niet ontevreden. Aan het eind van de ochtend was alles weer op het honk.
ik heb de jongen van de week ook even weggebracht. Een jong vliegt dan rechtstreeks naar Jaap Kroese. (al twee keer achter elkaar), hij kan het daar waarschijnlijk beter krijgen. Deze week maar es weer proberen. Dan breng ik ze wat verder naar het westen.
Morgen in bad en even recupereren. En dan maandag aan de bak. De jongen heb ik vandaag even uitgerookt. Ze zijn net niet helemaal strak. Ze vliegen goed en hoog, maar te kort. Dit ploegje moet het dit seizoen gaan doen en ik heb er hoge verwachtingen van.

Tot slot, Pieter Gast gefeliciteerd met de 1e plek en bestuur nogmaals dank voor jullie inzet. Ik vind het allemaal keurig geregeld in deze rare tijd. Blijf gezond en graag tot volgende week