Blankenheim

Nait best. Zo moet ik het maar omschrijven. We beginnen op de 57e plek in de vereniging. Een duivinnetje die nog nooit een prijs gevlogen heeft. Haar vader vloog een 1e in de afdeling. Dat waren andere tijden.

wat mij opvalt is dat mijn jaarlingen het nog het beste doen en dat de ervaren duiven het helemaal af laten weten. Heel vreemd en ik heb daar ook geen verklaring voor. Als ze thuiskomen vliegt 90% direct op de klep en een enkeling vindt het nodig om een extra rondje te draaien. Ze trainen goed en hard, maar wel kort. Maximaal een kwartier en dan ook nog met vlag. Standaard komen ze uit de verkeerde richting, maar dat zal ik ze wel niet goed geleerd hebben. Supporters zijn er ook genoeg, we zaten gisteren met vijf man sterk op ze te wachten en aan te moedigen.
Op een na zijn ze allemaal weer thuis. De doffers liggen op dit moment in bad en de dames mogen zo meteen naar de schoonheidssalon. Deze week maar weer goed verzorgen en dan gelukkig weer nieuwe ronde, nieuwe kansen.