Telgte

Vorige week de eerste vlucht. Heerlijk, ook al is het met allerlei Corona-aanpassingen. Een groot compliment voor het bestuur en al die vrijwilligers die er voor zorgen dat dit weer mogelijk is!
Rheine was vooral om even weer in te komen. Ik was blij dat op een duivin na alle duiven weer terug waren. Na ze de hele week goed verzorgd te hebben, waren de verwachtingen voor deze vlucht wel wat hoger. Dat bleek ook wel te kloppen. Een 6e plaats in de vereniging en 26e in de afdeling. Dat begint er op te lijken. Kijken of we die stijgende lijn vast kunnen houden.

Met de jongen gaat het prima. Nog steeds 38. Twee zijn even op bezoek geweest in Drachten en Drachtstercompagnie. Mijn eigen van Zonjongen zien er goed uit maar ook de jongen die ik aangeschaft heb bij Marcel van Zanden mogen er wezen. Of ze ook goed vliegen? Dat is nog afwachten. Kijk maar even bij het filmpje. Deze week zijn ze ge-ent en volgende week gaan we ze een keertje wegbrengen. Ongeveer 500 meter….