Kerstvakantie

Het is voor veel mensen kerstvakantie. Ook voor ons. M’n vader en ik gaan de duiven binnenkort weer koppelen zodat er op tijd voldoende nieuwe jonge duiven zijn. We hebben er dit jaar wat extra nodig, want ik (Harmen) ga eindelijk weer zelf met duiven spelen. Komend jaar 2020 met jongen en vanaf 2021 het volledige programma.

Daar moet echter nog wel een boel voor gebeuren. Zoals gezegd moeten de jongen nog geboren worden, maar dat is niet het enige. Ik heb ook nog geen hok waar ze in kunnen. Zoals je op de pagina Hok kunt zien, heb ik alleen nog maar een stukje voor de vastzitters. De eerstvolgende stap voor mij is dus het uitbreiden van het hok. Daar ga ik me de komende tijd mee bezig houden.

Daar heb ik ook wel even de tijd voor, want m’n vader doet al het werk voor de kweek. Zowel zijn eigen vliegers als onze gezamenlijke kwekers gaan bij hem in de hokken kweken. We hebben samen de koppels gemaakt en zijn dus (niet als iedereen en net als elk jaar) heel benieuwd naar de jongen!

Genoeg om naar uit te kijken dus, maar ook genoeg om nu alvast mee aan de slag te gaan!

Iedereen succes met de kweek, gezegende kerstdagen en een goed 2020 toegewenst