Vakantie

M’n vader is op vakantie deze week, en dus mag ik een weekje met zijn duiven spelen. Er is nog een klein clubje jongen over (14 stuks) om mee te spelen. Dat komt jammer genoeg doordat er een boel jongen verspeeld zijn terwijl ze niet 100% gezond waren. Maar ja, daar is nu niets meer aan te doen, we moeten door!

En dus heeft m’n vader voor de vakantie deze 14 zo goed mogelijk voorbereidt op hun eerste wedstrijd. Ze moesten vanuit Varsseveld naar huis komen vliegen. In totaal 136 kilometer. Om 08:30 werden ze los gelaten en twee uur later (10:36) zaten de eerste twee in het hok. Geen snelle vlucht dus, maar wel een prima verenigingsuitslag. Het werd 2, 3, 8, 9, 44, 93, 116 tegen 352 duiven. Dikke prima dus!

Komende week goed verzorgen en dan mogen ze vrijdag naar Kalkar in Duitsland. Wordt vervolgd…