Bijna een fondvlucht. Ruim 400 kilometer, nadat ze drie nachten in de vrachtauto hebben gezeten. Gezien de laatste vluchten, waren mijn verwachtingen niet zo hoog gespannen. Toch 12e en 15e in de club. Dat valt me mee. Van de vlucht van vorige week kwam er ook nog een doffer terug. Dat is wel een mooi verhaal:

Een meisje meldt bij een liefhebber in Zwolle een duif. Opgepakt van de straat en ze verzorgt hem in een konijnenhok en houdt hem ook met wat konijnenvel in leven. De liefhebber uit Zwolle rijdt ongeveer een uur om de duif te halen. Daar blijkt het ringnummer te kloppen, allen het jaartal niet. Het is dus een duif van mij. Deze beste mensen bedanken het meisje heel hartelijk en verzorgen de duif twee dagen. Zondagmorgen zat hij weer bij mij op de klep. Mooi zulke verhalen en niet te vergeten, bedankt allemaal. Op naar de jonge duiven volgende week…..