Pinksteren

We schrijven 9 juni, de duivinnen staan in Duiven en de doffers staan in Sens. Beide koppels hebben ter plekke een overnachting meegemaakt. Zaterdag was het geen vliegweer ivm storm en regen. Vandaag zijn de omstandigheden optimaal.

Om 08:51 uur is de eerste duivin thuis, dat is niet gek. Zeker gezien de prestaties van vorige week. Vier minuten later heb ik drie duivinnen op de antenne gehad. Alle driezitten in de prijzen. De beste plek is een 19e. Daar zit weer een stijgende lijn in.

De doffers komen ‘s middags om 15:16 dat is goed voor een 21e plaats in de vereniging. Ik verwacht elke keer meer, maar dat is nog niet in praktijk te zien. Bij ons in de club is het Sjoerd lap die de dienst uit maakt. Dat moet niet al te lang meer duren…..maar goed ook deze week gefeliciteerd met de dubbel!