Tongeren

Vooraf was het duidelijk dat het een zware vlucht zou worden. Koud, acht graden, noordwesten wind kracht vier en winterse buien met windvlagen. Ik hield er rekening mee, dat ze terug zouden worden gebracht….maar toen ik op teletekst keek, waren ze al een uur aan het vliegen. Gelost om acht uur. Alle waardering voor de mensen die dat verzorgen. Helemaal mooi dat je de lossing al vrij snel kunt zien op Facebook.

Mijn eerste was de 632 doffer. Deze doet het aldoor al goed en was ook nu mijn eerst getekende. Dat heeft hij uitstekend gedaan. Vierde in de vereniging en een mooie rollade verdiend. Deze week hebben de duiven beter getraind en ik heb ze iets zwaarder gevoerd. Misschien is deze mooie uitslag hier het gevolg van. Ik had 11 van de 20 in de prijzen. Dat is mooi. Volgende week is het de eerste midfond. Dan mogen ze laten zien wat ze waard zijn. Daarna ben ik van plan om twee ploegjes te maken. Een die midfond vliegt en een die fond vliegt. Eerst maar weer een week goed verzorgen.