Gennep en Troyes

Ik had grootse verwachtingen. De duiven goed verzorgd en ze trainden goed. Zelfs de jongen beginnen eindelijk te vliegen….

Dan valt het toch tegen. De duivinnen op Gennep kwamen aan een draadje, de eerste drie tegelijk en vervolgens binnen 7 minuten alles binnen. Dat is prima, alleen vergeleken met de concurrentie hadden ze wel een kwartier eerder mogen komen en dat is veel op zo’n korte afstand.

De doffers kwamen uit Troyes. De eerste is dwars door een bui heen gevlogen. Helemaal rode neusdoppen en niet naar binnen willen/kunnen. Alleen maar poetsen, gelukkig wel op de antenne dus geklokt. De volgende dag mis ik er nog een van de acht. Op zich niet slecht, maar ook hier een half uur achter de concurrentie.

Hebben ze dan toch iets onder de leden? We hebben ze een geelpil gegeven en wachten verder eerst maar even af. De doffers hebben twee week de tijd om bij te komen.

Tot volgende week