Chimay

Helaas geen doffer 632 teruggekomen. Ik heb er gelukkig nakomelingen van, maar toch. Hoe kan het dat juist zo’n ervaren duif niet weer thuis komt. Meerdere op de club maken dit op het ogenblik mee.

Goed voor de tweede keer naar Chimay. Ik heb de volgende strategie: vanaf nu gaan de dames op de midfond en de heren gaan op de fond. Op deze manier kan ik het goed scheiden en het Voerschema ook aanpassen. De eerste dame scoorde een 23e prijs in de vereniging, dat kan dus beter. Als je eenmaal met een nieuw systeem begint moet je het eerst ook consequent volhouden. Dus afwachten maar deze week. Donderdag korven we de doffers in en vrijdag de duivinnen.

Tot slot deze keer de jonge duiven. Ik heb er 35. Ik kan ze bijna niet de lucht in krijgen, kippen zijn het, wel gezonde kippen. Ook na het gooien van twee ballen en een vlag zijn ze nog steeds niet van plan om op de wieken te gaan. Die moeten dus straks op de wedstrijden maar met de taxi. Kortom, het leven van een duivenmelker is nog niet zo makkelijk…..