Vrijdag vroegen veel mensen zich al af of ze los zouden komen…..De voorspellingen waren niet best. Veel regen en harde windstoten. Zaterdag om 14:00 uur waren ze los en ruim twee uur later zaten ze weer in het hok. Weerprofeten en andere voorspellers, wacht maar gewoon lekker af. We kunnen tegenwoordig gelukkig niet alles zelf regelen.

Ik was 15e in de club, dus nederigheid past mij. Zelf ben ik redelijk tevreden, maar het kan nog wel een beetje beter. Komt tijd, komt prestatie om een gezegde maar eens een beetje aan te passen.

Tot slot wil ik iedereen es en keer bedanken die meehelpt om deze hobby te kunnen uitoefenen. Dat zijn heel wat mensen. Van inkorvers en bestuursleden op de club, tot en met vrachtwagenchauffeurs en mensen die meereizen om te kijken of de duiven los kunnen. De meeste daarvan ken ik niet, maar bij deze bedankt!! (Ik lees helaas ook veel negatieve berichten over mensen die het allemaal niet goed doen. Stop daar eens mee, de hobby is er veel te mooi voor)