afdeling 10 rayon 1 NUMMER 1 (jong)

Quievrain, 360 km

De laatste vlucht van het jonge duivenseizoen. Alle 19 nog een keer mee. Het kan, want ze zitten nog niet helemaal in de rui. 19 aan het begin van het seizoen en 19 aan het eind van het seizoen. Ik heb dat nog nooit meegemaakt…
Vooraf helaas een stuk of 9 verspeeld aan de roofvogel. Al met al een lang, maar mooi seizoen. Een paar eerste prijzen in de vereniging, een paar keer teletekst en eindigen op  plaats 1 in  rayon 1. (onaangewezen.)

Dat het zo mooi ging wijd ik aan een aantal zaken: we hebben het hok behoorlijk aangepast op advies van Martin van Zon, ik heb het voerschema ook aangepast, en vooral we hebben goede duiven! O.a. en paar rechtstreekse van M. van Zon.

Nu niet naast de schoenen gaan lopen, maar de duiven helpen om goed door de rui te komen. Daarna rust en kweken. Volgend seizoen weer met frisse moed aan de bak…

 

Oh ja, met twee teletekst noteringen is het een super afsluiting.