Vorige week niet in de prijzen, nu wel. Vijf van de 14 jongen zitten in de prijzen. Niet helemaal voorin de uitslag (vanaf plek 22), maar wel weer op papier. Op 1 na zijn ze allemaal weer terug. Allemaal tekenen dat het beter gaat. Volgende week hopelijk weer iets beter. Ze gaan dan naar Quievrain, dat is 371 kilometer bij Oldehove vandaan. Een mooie afstand. Misschien gaan we dan een vroege duif zien in Oldehove…

De twee oude duivinnen die ook mee waren naar Asse Zelik hebben het goed gedaan. Ze vliegen 1 en 2 in de vereniging, 1 en 3 in het rayon en 8 en 29 in de noordelijke helft van de afdeling. Niet direct tegen hele grote aantallen duiven, maar wel leuk voor de statistieken. Wat ik zelf belangrijker vind is dat de omstandigheden thuis weer goed zijn. Als deze het kunnen moeten de jongen het straks ook weer kunnen. We gaan het zien 🙂